TIETOA AUTOPESUSTA

Säännöllinen pesu on tärkeimpiä auton huoltotoimenpiteitä. Kun peset autosi noin kahden viikon välein, voit hidastaa maalipinnan himmenemistä, irtokivien aiheuttamien vaurioiden leviämistä ja muuta autonkorin korroosiota. Vahaus antaa hyvän suojan auton maalipinnalle: vahattu pinta hylkii likaa ja vettä ja on helpompi pitää puhtaana. Suosittelemme vahausta 2-4 kertaa vuodessa.

Täysin uusittu autonpesukoneemme pesee henkilö –ja pakettiautot nopeasti puhtaaksi. Autonpesukone on 100% kotimainen ja pesun lopputulos on erinomainen. Ei enää pesemistä tai vahaamista käsin! Kiillotuspesussa kone vahaa auton puolestasi (28,90).

Autopesu sopii autoille, jotka ovat korkeintaan 2,50 m leveitä ja 2,65 m korkeita. Autamme mielellämme viemään auton pesuun ja neuvomme autopesun käytössä.

Tiesitkö, että Teboil Pesu on kotipesua parempi vaihtoehto myös ympäristön kannalta? Kotipesussa pihoilla ja autotalleissa pesuaineet, liuottimet, sampoot, vahat ja huuhteluaineet päätyvät yleensä jäteveden mukana suoraan maahan tai yleiseen viemäriverkkoon. Teboililla käytämme pelkästään hyväksyttyjä pesuaineyhdistelmiä ja huolehdimme jätevesien käsittelystä määräysten mukaisella tavalla. Öljynerotin erottaa jätevedestä mm. pesuliuottimet ja liuenneet öljyt, jotka toimitamme asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.

HINNASTO

Hypercoat kiilloituspesu (norm. 34.00€)

29.00€

Timanttipesu (norm. 29.00€)

24.00€

Tehopesu

20.00€

Peruspesu vahalla

19.00€

Peruspesu

17.00€

Pakupesu

25.00€ L=2500 K=2650

Myös erikoispesut onnistuvat (suksiboxi, inva-autot). Hinnat alv 24%

Kiilloituspesu (norm. 34.00€)

29.00€

Huippulaadukas keraaminen vahapesu, joka vastaa käsinvahauksen lopputulosta.

Vahaa autosi nopeasti ja ilman ajanvarauksia. Vahana Sonax Hypercoat High Gloss Protection.

OHJEET

Valitse aina oikea pesu auton likaisuuden mukaan. Neuvomme mielellämme oikean pesun valinnassa ja auton pesettämisessä.

Voit myös kokeilla Teboilin Pesutohtoria sopivan pesuohjelman löytämiseen.

Muista noudattaa pesuohjetta joka löytyy pesuhallista.